Aminoacizi Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1 400 g

Aminoacizi Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1 400 g

Producător: Dorian Yates Nutrition
Disponibilitate:
Indisponibil

Opţiuni disponibile

Cant: Image: Aroma: Preţ:
Indisponibil Pineapple
Indisponibil Orange
Indisponibil Lemon
Indisponibil Peach

Produs indisponibil

Descriere

Flacon de 400 g (20 de portii)

HIT BCAA 10:1:1 ofera o cantitate masiva de 12 g de aminoacizi cu lant ramificat (BCAA) per portie, fiind creat astfel pentru a reduce distrugerea tesuturilor musculare in timpul antrenamentului si pentru a imbunatati timpul de refacere musculara intre seturi.

HIT BCAA 10:1:1 imbunatateste rezistenta si prelungeste intensitatea antrenamentului, datorita ingredientelor adaugate, malatul de citrulina si beta-alanina, in dozaje substantiale care iti permit sa te antrenezi mai intens, cu fiecare repetare. 

Dorian Yates recomanda acest intra-workout persoanelor care efectueaza antrenamente de intensitate ridicata. Nu contine cafeina sau zahar. 

Mod de administrare

Portia este 20 g formata din 1 masura. Se amesteca 1 masura (20 g) cu 500-600 ml de apa. Se consuma 1 portie pe zi – inainte de antrenament sau in timpul antrenamentului.
 
Atentie!
A nu se depasi doza zilnica recomandata! Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!
A nu se administra daca sunteti alergic la orice ingredient al produsului!
Produsul este contraindicat minorilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza!
Consultati medicul inainte de a administra acest produs daca suferiti de vreo afectiune medicala sau inainte de a incepe un regim alimentar si un program de antenamente!
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.