Pre-Workout BSN Endorush 495 g

Pre-Workout BSN Endorush 495 g

Producător: BSN
Disponibilitate:
În Stoc

Opţiuni disponibile

Cant: Image: Aroma: Preţ:
Indisponibil Pineapple
Indisponibil Fruit Punch
Blue Raspberry Lemonade
Citrus Rush
Indisponibil Cherry Limeade
Descriere

Flacon de 495 g (30 de portii)

Pentru a ajunge in varf este nevoie de multa disciplina venita din interior. Grecii antici au numit aceasta disciplina interioara, "Endo" care inseamna intern, launtric. Cei de la BSN au conceput pre-workoutul Endorush cu rolul de a te ajuta sa-ti canalizezi intreaga forta interioara pentru a obtine performanta fizica dorita.

Cu o formula transparenta, Endorush ofera energie, putere si concentrare, ducand antrenamentul tau la urmatorul nivel. Fiecare cupa de Endorush contine:

• 6 g de amestecul patentat arginina:citrulina
• 200 mg de cafeina
• 3 g de creatina
• 2 g de beta-alanina 

Mod de administrare

Portia este de 16.5 g formata din 1 masura. Se amesteca 1 masura (16.5 g) cu 230 ml de apa rece. Se recomanda administrarea unei portii pe zi.

Atentie!
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
Consultati medicul inainte de administrarea acestui produs daca luati orice fel de medicamente sau daca urmati un tratament pentru boala. A nu se administra pe perioade indelungate de timp fara a consulta medicul! 
Endorush este contraindicat persoanelor sub varsta de 18 ani!
Produsul este contraindicat femeilor insarcinate, care intentioneaza sa ramana insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor sensibile la beta-alaninan sau cafeina! Nu consumati cafeina din alte surse in timpul administrarii acestui supliment, deoarece excesul de cafeina poate provoca nervozitate, iritabilitate, insomnie, si ocazional batai rapide ale inimii! Beta-alanina poeat provoca senzatii inofensive de furnicaturi si inrosiri ale pielii! Nu consumati acest produs cu alcool!
Alergeni! Acest produs a fost fabricat intr-o unitate in care s-au procesat si produse cu continut de: lapte, gluten, oua, soia, fructe cu coaja lemnoasa, si arahide!
A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui!
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!