Canah

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Fibre din seminte de canepa Canah Breakfast Detox 300 g
  Punga de 300 g FIBRE DIN SEMINTE DE CANEPA Fibrele de canepa sunt nesaturate, in raportul ideal 3:1 Omega 6 si Omega 3.  Fibrele insolubile din semintele de canepa curata colonul de toxinele acumulate si previne formarea de noi depuneri mentinand sanatoasa flora intestinala si ameliora..
  Punga de 300 g FIBRE DIN SEMINTE DE CANEPA Fibrele de ...
 • Lotiune cu ulei de canepa Canah 200 ml
  OMEGA 3 si 6 PENTRU O PIELE SANATOASA Lotiunea cu Ulei de Canepa contine ulei de canepa, unt de shea, zinc si extract de galbenele, fiind special creata pentru ingrijirea pielii sensibile si cu probleme de ordinul dermatitelor atopice.  Uleiul din seminte de canepa este unicul ulei vegeta..
  OMEGA 3 si 6 PENTRU O PIELE SANATOASA Lotiunea cu Ulei de...
 • Proteina naturala de canepa Canah 500 g
  Pudra proteica din seminte de canepa naturala  Pudra proteica din seminte de canepa nu contine gluten, este bogata in proteine si acizi grasi nesaturati, avand raportul ideal intre acizii grasi omega 6 si omega 3. Continutul de aproximativ 50% proteina completa de origine vegetala include to..
  Pudra proteica din seminte de canepa naturala  Pudra...
 • Seminte de canepa Canah 300 g
  SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA NATURALE Cantitate: 300 g Semintele de canepa constuie o sursa ideala de energie, fara gluten, datorita continutului ridicat de proteina completa, cu toti aminoacizii esentiali si continutului de acizi grasi esentiali omega 3, omega 6 si omega 9. Semintele deco..
  SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA NATURALE Cantitate: 300 g ...
 • Capsule cu ulei de canepa Canah 84 Caps
  Cutie cu 84 de capsule  Uleiul de seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul echilibrat al naturii" deoarece are un continut ridicat de acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3, de care organismul uman are nevoie.  Indicatii terapeutice: Colesterol peste medie. Acizii grasi ese..
  Cutie cu 84 de capsule  Uleiul de seminte de canepa ...
 • Ulei de canepa Canah 250 ml
  ULEI DIN SEMINTE DE CANEPA PRESAT LA RECE Sticla de 250 ml Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si “uleiul perfect echilibrat al naturii” deoarece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal 3:1 omega 6 si omega 3, acizi grasi esentiali de care organismul uman ..
  ULEI DIN SEMINTE DE CANEPA PRESAT LA RECE Sticla de 250 m...