MusclePharm

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Proteina MusclePharm Combat Protein Powder 1.8 kg
  Cumperi o bucata de Combat Protein Powder si primesti GRATIS un tricou MusclePharm marimea XL! In 2014 Combat Powder de la MusclePharm a castigat premiul pentru Suplimentul proteic cu cel mai bun gust la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.  Fl..
  Cumperi o bucata de Combat Protein Powder si primesti GRATIS...
 • Glutamina MusclePharm Essentials Unflavoured 300 g
  MusclePharm Glutamine a castigat in 2013 premiul pentru cel mai bun Supliment cu glutamina la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Flacon de 300 g (60 de portii) Glutamina este cel mai abundent aminoacid din organism, constituind 60% din aminoacizii libe..
  MusclePharm Glutamine a castigat in 2013 premiul pentru cel ...
 • MusclePharm Combat Crunch 12 x 63 g
  Cutie cu 12 Batoane de 63 g fiecare Combat Crunch a castigat in 2015 premiul pentru cel mai bun baton proteic al anului la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Batoanele de la MusclePharm sunt delicioase si au o textura fina. Sunt bogate in proteine..
  Cutie cu 12 Batoane de 63 g fiecare Combat Crunch a ...
 • MusclePharm Creatine 300 g
  Flacon de 300 g (60 de portii) MusclePharm Creatine contine un amestec de 5 tipuri de creatina (nitrat de creatina, creatina AAB, malat de dicreatina, chelat de creatina-magneziu, monohidrat de creatina). Acest continut unic ofera rezistenta si forta in timpul antrenamentelor si ajuta la crestere..
  Flacon de 300 g (60 de portii) MusclePharm Creatine conti...
 • MusclePharm Sticla pentru sporturile de anduranta 1 L
  Sticla pentru apa de la MusclePharm are o capacitate de 1 L, este de culoare verde, fiind creata dintr-un material flexibil. Duza sticlei este incorporata in capac care este din plastic. Capacul a fost creat in asa fel incat lichidul continut sa nu se scurga, numai daca strangi de sticla. Sticla ..
  Sticla pentru apa de la MusclePharm are o capacitate de 1 L,...
 • MusclePharm BCAA 3:1:2 234 g
  Flacon de 234 g (30 de portii) BCAA 3:1:2 de la MusclePharm contine aminoacizii esentiali, responsabili cu cresterea in masa musculara si refacerea tesuturilor musculare distruse in urma antrenamentelor. Fiecare portie contine 3 g de L-leucina, 2 g de L-valina si 1 g de L-izoleucina.  Leu..
  Flacon de 234 g (30 de portii) BCAA 3:1:2 de la MusclePha...
 • MusclePharm Liquid Carnitine Core 459 ml
  Sticla de 459 ml (30 de portii) Carnitine Core sprijina arderea grasimilor, transformandu-le pe acestea din urma in sursa de energie. Consumul de Carnitine Core imbunatateste performantele sportive.  Fiecare portie iti ofera 1000 mg dintr-un amestec de Carnitine Core (acetil-L-carnitina, ..
  Sticla de 459 ml (30 de portii) Carnitine Core sprijina a...
 • MusclePharm Shaker 500 ml
  Cu ajutorul acestor shakere poti sa amesteci usor chiar si cele mai mari si consistente cantitati de proteina si inlocuitori de mese. Fiecare shaker are o capacitate de 500 ml si o deschidere larga a capacului astfel incat sa permita adaugarea cuburilor de gheata si sa previna scurgerile. Materialul..
  Cu ajutorul acestor shakere poti sa amesteci usor chiar si c...
 • MusclePharm CLA Core 90 Softgels
  Flacon cu 90 de capsule gelatinoasa (90 de portii) CLA Core este suplimentul nutritiv ideal, continand un amestec unic de grasimi mono- si poli- saturate si omega-6, care-ti ofera energie in timpul antrenamentelor. Acest produs completeaza perfect obiectivele tale de a pierde din greutate. De ase..
  Flacon cu 90 de capsule gelatinoasa (90 de portii) CLA Co...