Creatina

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Creatina monohidrata micronizata ON Micronised Creatine Powder 317 g
  Flacon de 317 g (88 de portii) Cu o formula care se absoarbe rapid, creatina monohidrat are calitatea de a creste performantele fizice in timpul activitatilor de intensitate mare. Micronized Creatine Powder de la Optimum Nutrition are la baza creatina monohidrat, recunoscuta pentru puritate si ef..
  Flacon de 317 g (88 de portii) Cu o formula care se absoa...
 • Creatina monohidrata BSN 216 g
  Flacon de 216 g (~ 63 de portii) Creatina hraneste muschii, oferind energie in timpul antrenamentelor intense. Creatina monohidrat reface rezervele de creatina din organism, sustinand rezistenta si forta. Cu 3 g de creatina per portie, aceasta pudra de la BSN este fara aroma si este ideala in per..
  Flacon de 216 g (~ 63 de portii) Creatina hraneste muschi...
 • Creatina 100% Muscletech Platinum Essential Series 400 g
  Platinum 100% Creatine de la Muscletech a castigat in 2016 & 2017 premiul pentru cel mai bun supliment cu creatina al anului la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Flacon de 400 g (~80 de portii) Platinum 100% Creatine contine creatina micronizata d..
  Platinum 100% Creatine de la Muscletech a castigat in 2016 &...
 • Creatina monohidrata Muscle Line 150 Tablete
  Cumperi o bucata de Creatina monohidrata Muscle Line 150 Tablete si primesti gratis o cutie pentru tablete si capsule Muscle Line! Flacon cu 150 de tablete (30 de portii) influenteaza cresterea in volum muscular sustine forta creste rezistenta grabeste refacerea de dupa antrenament ..
  Cumperi o bucata de Creatina monohidrata Muscle Line 150 Tab...
 • Creatina monohidrata Muscle Line 200 g
  Flacon de 200 g (40 de portii) influenteaza cresterea in volum muscular sustine forta creste rezistenta grabeste refacerea de dupa antrenament Creatina este o componenta a muschilor scheletici , sintetizata din aminoacizii arginina, metionina si glicina. Muscle Line Creatine Monohyd..
  Flacon de 200 g (40 de portii) influenteaza cresterea ...
 • Creatina monohidrata Creapure ON Creatine 2500 200 Capsule
  Flacon cu 200 de capsule (100 de portii) Creatina 2500 de la Optimum Nutrition este cea mai avansata formula de creatina monohidrata - CREAPURE. Creatina 2500 este fabricata folosind cele mai avansate tehnici. Calitatea si puritatea au fost testate in laborator. Efectele creatinei:  ..
  Flacon cu 200 de capsule (100 de portii) Creatina 2500 de...
 • MusclePharm Essentials Creatine Unflavoured 300 g | Creatina monohidrata pura
  Flacon de 300 g (60 de portii) Unul din cei mai studiati compusi chimici, creatina monohidrata de la MusclePharm ajuta la restabilirea nivelurilor de energie musculara epuizate in timpul antrenamentelor, rezultand in cresterea fortei, puterii si rezistentei precum si cresterea in masa musculara. ..
  Flacon de 300 g (60 de portii) Unul din cei mai studiati ...
 • Creatina Nutrend Kre-Alkalyn 120 Capsule
  Flacon cu 120 capsule KRE ALKALIN 1500 este o forma noua de creatina care mentine echilibrul sistemului digestiv si are capacitatea de absorbtie rapida. Cu cat PH-ul unei creatine este mai mic, cu atat este mai mare riscul pierderii acesteia in stomac, devenind astfel o creatina non-function..
  Flacon cu 120 capsule KRE ALKALIN 1500 este o forma noua ...
 • Creatina Dorian Yates Nutrition The Creatine 316 g
  Flacon de 316 g (39 de portii) The Creatine de la Dorian Yates Nutrition este o combinatie de creatina monohidrat si malat de tri-creatina care te ajuta sa-ti imbunatatesti masiv performanta fizica si forta. Imbogatit cu vitamine, beta-alanina si taurina, The Creatine intensifica contractia mu..
  Flacon de 316 g (39 de portii) The Creatine de la Dorian ...
 • Creatina monohidrata Dymatize Creapure 300 g
  Flacon de 300 g (88 de portii) Iti doresti o mai buna performanta in timpul antrenamentelor intense? Creatina contribuie la imbunatatirea performantei in timpul exercitiilor succesive de scurta durata si cele de intensitate ridicata.  Dymatize nu face compromisuri atunci cand vine vorba d..
  Flacon de 300 g (88 de portii) Iti doresti o mai buna per...
 • Creatina HCL Weider 150 Caps
  Flacon cu 150 capsule (50 de portii) Weider Creatine HCL contine clorhidrat de creatina, fiind special creat pentru a spori performanta si forta in antrenamentele intense, de scurta durata.  Creatina HCL are una dintre cele mai bune rate de abosrbtie din toate tipurile de creatina disponi..
  Flacon cu 150 capsule (50 de portii) Weider Creatine HCL ...
 • Creatina monohidrata QNT 200 Tablete
  Flacon cu 200 de tablete (±66 de portii) Creatina este administrata pentru imbunatatirea performantelor sportive. Aceasta joaca un rol esential in abilitatea muschilor de a genera energie. Suplimentarea cu creatina dezvolta forta, masa musculara si rezistenta la efort.  QNT Creatine Monohyd..
  Flacon cu 200 de tablete (±66 de portii) Creatina este ad...
 • Creatina monohidrata Way Better Creapure 300 g
  Flacon de 300 g (100 de portii) Creatina monohidrat este cel mai eficient si studiat supliment din lumea intreaga si din medicina sportiva, la momentul actual. Aceasta este foarte importanta pentru sportivi si persoanele active deoarece creatina monohidrat promoveaza cresterea in masa muscular..
  Flacon de 300 g (100 de portii) Creatina monohidrat este ...
 • Creatina Weider Creapure 600 g
  Flacon de 600 g Creatina Weider contribuie la cresterea in masa musculara, in forta, la refacerea dupa antrenamente. De asemenea, hidrateaza muschii, astfel incat catabolismul muscular este minimalizat.  Continutul de creatina monohidrat a acestui produs este de 100%.  Mod de admi..
  Flacon de 600 g Creatina Weider contribuie la cresterea i...
 • Creatina Weider Krea-Genic + PTK 132 capsule
  Flacon cu 132 capsule (33 de portii) Krea-Genic contine cea mai pura forma de creatina creata de Weider. Sprijinind forta si pomparea, Krea-Genic contine 4000 mg de creatina per portia de 4 capsule.  Acest supliment imbunatateste performantele in eforturile intense repetative, de scurta d..
  Flacon cu 132 capsule (33 de portii) Krea-Genic contine c...
 • Creatina Weider Maximum Krea-Genic 554 g
  Facon de 554 g (70 de portii) Maximum Krea-Genic, la fel ca si originalul Krea-Genic Capsule, contine cea mai pura forma de creatina creata de Weider. Fiecare portie ofera 3431 mg de monohidrat de creatina.  Suplimentul este sub forma de pudra si este imbogatit ingrediente menite sa imbun..
  Facon de 554 g (70 de portii) Maximum Krea-Genic, la fel ...