Incheieturi, Ligamente

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Animal Flex
  Cumperi o bucata de Animal Flex si primesti gratis o cutie pentru tablete si capsule Muscle Line! Universal Animal Flex este, conform concursurilor prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com, cel mai bun Supliment pentru Sanatatea Articulatiilor din anii 2006 pana in 2013. ..
  Cumperi o bucata de Animal Flex si primesti gratis o cutie p...
 • Complex pentru articulatii Nutrend Flexit Drink 400 g
  Flacon de 400 g (20 de portii) Flexit Drink de la Nutrend este un produs unic pentru o ingirjire completa a articulatiilor. Are grija de incheieturi si previne uzura tendoanelor si ligamentelor. Flexit ajuta si la sanatatea pielii, a parului si a unghiilor. Principalele ingrediente ale acestuia s..
  Flacon de 400 g (20 de portii) Flexit Drink de la Nutrend...
 • Complex pentru articulatii cu colagen Weider Joint 300 g
  Flacon de 300 g (30 de portii) Joint Collagen de la Weider este un complex de ingrediente atent selectionate care sprijina refacerea articulatiilor, fiind ideal pentru persoanele active si pentru sportivi. Colagenul este o proteina care se gaseste din abundenta in organism, facand parte si din..
  Flacon de 300 g (30 de portii) Joint Collagen de la Weide...
 • Glucozamina Condroitina + MSM Weider 120 Capsule
  Flacon cu 120 de capsule (30 de portii) Glucozamina este o combinatie de aminoacizi proveniti din cartilaj de peste, iar condroitina reprezinta componenta principala a tesutului cartilaginos. MSM (metilsulfonil metan) este o forma naturala alimentara de sulf – un nutrient esential organismului. T..
  Flacon cu 120 de capsule (30 de portii) Glucozamina este ...
 • Glucozamina sulfat QNT Joint + 60 Capsule
  Flacon cu 60 de capsule (30 de portii)  Glucozamina si sulfatul de condroitina sunt componente ale structurii cartilajelor. Sulfatul de condroitina atrage fluidele in cartilaje, iar glucozamina joaca un rol important in buna functionare a articulatiilor, mentinand sanatatea tesutului conjunc..
  Flacon cu 60 de capsule (30 de portii)  Glucozamina ...