Vitamine si Minerale

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Complex de vitamine & minerale pentru barbati ON Opti-Men 180 Tabs
  Cumperi 5 bucati de ON Opti-Men 180 Tablete si primesti GRATIS inca un ON Opti-Men 180 Tablete! Opti-Men a castigat in 2012, 2013, ca si in alti ani, premiul pentru cel mai bun Supliment de Multivitamine la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Flacon cu ..
  Cumperi 5 bucati de ON Opti-Men 180 Tablete si primesti GRAT...
 • Complex de vitamine & minerale pentru barbati ON Opti-Men 90 Tabs
  Cumperi 5 bucati de ON Opti-Men 90 Tablete si primesti GRATIS inca un ON Opti-Men 90 Tablete! Opti-Men a castigat in 2012, 2013, ca si in alti ani, premiul pentru cel mai bun Supliment de Multivitamine la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Flacon cu 90..
  Cumperi 5 bucati de ON Opti-Men 90 Tablete si primesti GRATI...
 • Complex de vitamine & minerale pentru femei ON Opti-Women 60 Caps
  Cumperi 5 bucati de Complex de vitamine & minerale pentru femei ON Opti-Women 60 Caps si primesti GRATIS inca 1 bucata! ON Opti-Women a castigat in 2013 premiul pentru cel mai bun Supliment pentru femei la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Fl..
  Cumperi 5 bucati de Complex de vitamine & minerale ...
 • Animal Pak
  Animal Pak a castigat in 2014 premiul pentru cel mai bun Supliment de Multivitamine la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Cutie cu 44 de pachetele (11 tablete per pachetel) Animal Pak a fost produs prima oara in 1983, iar din 2005 pana in 2010 a castig..
  Animal Pak a castigat in 2014 premiul pentru cel mai bun Sup...
 • Multivitamine Muscle Line 60 Tablete
  Flacon cu 60 de tablete (30 de portii) Organismul utilizeaza vitaminele si mineralele in aproape toate procesele sale. El are nevoie de vitaminele A, C, D, E, K si B pentru a eliberea energie, a construi noi tesuturi si a regla metabolismul. Mineralele sunt si ele foarte importante, in special pe..
  Flacon cu 60 de tablete (30 de portii) Organismul utilize...
 • Calciu Weider Up Blackberry 36 Gummies
  Flacon cu 36 de jeleuri (18 portii) Calcium Up este un supliment cu continut de calciu, imbogatit cu vitaminele D si K.  Nu contine zahar sau gluten! De aceea poate fi consumat chiar de diabetici sau persoane care doresc sa isi mentina greutatea. Fiecare portie contine 250 mg de calciu, ..
  Flacon cu 36 de jeleuri (18 portii) Calcium Up este un su...
 • Complex de minerale Weider High Mineral Stack 120 Capsule
  Flacon de 120 capsule (60 de portii) Weider High Mineral Stack contine calciu si magneziu intr-un raport de 2:1, avand un continut ridicat de minerale si oligoelemente. High Mineral Stack este ideal pentru persoanele care se antreneaza intens de 3 sau mai multe ori pe saptamana, deoarece in ac..
  Flacon de 120 capsule (60 de portii) Weider High Mineral ...
 • Complex de vitamine Weider Immune Up Mandarine Orange 60 Gummies
  Flacon cu 60 de jeleuri (30 de portii) Immune Up este un complex de 8 vitamine care sustine sanatatea sistemului imunitar. Formula a fost imbogatita cu extract de echinacea.  Nu contine gluten!  Sistemul imunitar combate virusurile si bacteriile, avand un rol vital in mentinerea san..
  Flacon cu 60 de jeleuri (30 de portii) Immune Up este un ...
 • Magneziu + Vitamina B6 Nutrend Magnes Life 10 x 25 ml
  Cutie cu 10 fiole de 25 ml fiecare Fiola de 25 ml (1 portie) Suplimentul este foarte eficient atunci cand vine vorba de deficit de magneziu. Fiecare fiola contine 250 mg de magneziu in combinatie cu vitamina B6, cu efect imediat.  Forma lichida asigura o mai buna absorbtie.  Mod ..
  Cutie cu 10 fiole de 25 ml fiecare Fiola de 25 ml (1 port...
 • Magneziu lichid 250 mg Weider 20 x 25 ml
  Cutie cu 20 de fiole de 25 ml fiecare Fiola de 25 ml (1 portie) Magneziul este un important mineral pentru organism, deoarece este prezent in aproape toate celulele corpului uman, in sistemul muscular si osos. Magneziul contribuie la reducerea senzatiei de oboseala, jucand un rol important in ..
  Cutie cu 20 de fiole de 25 ml fiecare Fiola de 25 ml (1 p...
 • Multiminerale Nutrend Compressed 60 Capsule
  Cutie cu 60 de capsule (60 de portii) Multimineral Compressed Caps este un supliment nou, extrem de eficient, cu un continut de minerale in forma chelata. Se recomanda pentru completarea necesarului zilnic de minerale.  Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii oaselor si activitatii..
  Cutie cu 60 de capsule (60 de portii) Multimineral Compre...
 • Multivitamine Nutrend Compressed 60 Capsule
  Cutie cu 60 de capsule (60 de portii) Multivitamin Compressed Caps este un supliment nou, extrem de eficient, cu un continut de vitamine in concentratii ideale. Se recomanda pentru completarea necesarului zilnic de vitamine. Multivitamin contine 12 substante active per capsula. Multivitamin..
  Cutie cu 60 de capsule (60 de portii) Multivitamin Compre...
 • Omega Weider Up Lime 50 Gummies
  Flacon cu 50 de jeleuri (25 de portii) Omega Up de la Weider este o modalitate delicioasa de a-ti completa aportul necesar de acizii grasi Omega 3,6 si 9. Fiind sub forma de jeleuri, fiecare portie de Omega Up ofera 110 mg de Omega 3, 22 mg de Omega 6 si 18.4 mg de Omega 9. Jeleurile Omega Up sun..
  Flacon cu 50 de jeleuri (25 de portii) Omega Up de la Wei...
 • Vitamina C + Zinc Weider Up Lemon 90 Gummies
  Flacon cu 90 de jeleuri (30 de portii) Suplimentul Vit-C + Zinc Up de la Weider contine doze mari de vitamina C (250%) si zinc (80%). Vitamina C contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar in timpul si dupa antrenamente, iar zincul protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. V..
  Flacon cu 90 de jeleuri (30 de portii) Suplimentul Vit-C ...
 • Vitamina C Nutrend 100 Tablete
  Flacon cu 100 tablete (100 de portii) Vitamina C contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. De asemenea, vitamina C ajuta la inlaturarea oboselii si are proprietati antioxidante care ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Vitamina..
  Flacon cu 100 tablete (100 de portii) Vitamina C contribu...
 • Vitamina C Weider Up Orange 84 Gummies
  Flacon cu 84 de jeleuri (28 de portii) Vitamina C este una din cele mai importante vitamine, fiind prezenta in principal in fructe si legume. Cu toate acestea, exista un aport redus al acestor alimente in stilul nostru modern de viata si in regimul alimentar. Din acest motiv, suplimentele pe baza..
  Flacon cu 84 de jeleuri (28 de portii) Vitamina C este un...
 • Vitamina D Weider Up Lemon 50 Gummies
  Flacon cu 50 de jeleuri (50 de portii) Vitamina D contribuie la absorbtia calciului in organism, sustine sanatatea oaselor si functionarea normala a muschilor. Nu contine gluten sau zahar! Vitamina D este necesara la multe dintre functiile organismului. Cea mai cunoscuta dintre ele este a..
  Flacon cu 50 de jeleuri (50 de portii) Vitamina D con...
 • Weider Strong Zinc 120 Capsule
  Flacon de 120 capsule (120 de portii) Zincul joaca un rol major in sinteza numeroaselor enzime digestive din organismul uman, prin urmare are un rol important in metabolismul carbohidratilor, proteinelor, grasimilor si in metabolismul acizilor grasi esentiali si nucleici. In plus, zincul este ..
  Flacon de 120 capsule (120 de portii) Zincul joaca un rol...