Dorian Yates Nutrition

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Aminoacizi Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1 400 g
  Flacon de 400 g (20 de portii) HIT BCAA 10:1:1 ofera o cantitate masiva de 12 g de aminoacizi cu lant ramificat (BCAA) per portie, fiind creat astfel pentru a reduce distrugerea tesuturilor musculare in timpul antrenamentului si pentru a imbunatati timpul de refacere musculara intre seturi. HI..
  Flacon de 400 g (20 de portii) HIT BCAA 10:1:1 ofera o ca...
 • Creatina Dorian Yates Nutrition The Creatine 316 g
  Flacon de 316 g (39 de portii) The Creatine de la Dorian Yates Nutrition este o combinatie de creatina monohidrat si malat de tri-creatina care te ajuta sa-ti imbunatatesti masiv performanta fizica si forta. Imbogatit cu vitamine, beta-alanina si taurina, The Creatine intensifica contractia mu..
  Flacon de 316 g (39 de portii) The Creatine de la Dorian ...
 • Gainer Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass 3 kg
  Flacon de 3000 g (20 de portii) Game Changer Mass de la Dorian Yates Nutrition este un gainer revolutionar care contine un amestec puternic de proteine si carbohidrati, fiind imbogatit cu vitamine si minerale, aminoacizi (inclusiv aminoacizi BCAA), creatina monohidrata, extracte din plante si nut..
  Flacon de 3000 g (20 de portii) Game Changer Mass de la D...
 • Glutamina Dorian Yates Nutrition The Glutamine 300 g
  Flacon de 300 g (~67 de portii) The Glutamine de la Dorian Yates Nutrition a fost creat pentru a completa necesarul de glutamina, un aminocid important pentru procesul de refacere musculara. In combinatie cu beta-glucan, The Glutamine intareste sistemul imunitar. Fiecare portie ofera 4.5 g de ..
  Flacon de 300 g (~67 de portii) The Glutamine de la Doria...
 • Pre-Workout Dorian Yates Nutrition Blood & Guts 380 g
  Flacon de 380 g (20 de portii) Pre-workout Blood & Guts de la Dorian Yates Nutrition reprezinta un complex de ingrediente menite sa imbunatateasca performantele fizice si capacitatea mentala de concentrare in timpul antrenamentelor. Blood & Guts contine ingrediente puternice, precum ma..
  Flacon de 380 g (20 de portii) Pre-workout Blood & Gu...
 • Proteina din zer 100% Dorian Yates Nutrition ShadoWhey 2 kg
  Flacon de 2 kg (~66 de portii) Proteina din zer 100% de la Dorian Yates Nutrition, Shadowhey este un concentrat proteic de cea mai buna calitate care ofera 22 g de proteina per portie. Fiind, in mod natural, bogat in aminoacizi BCAA si glutamina, Shadowhey se absoarbe rapid fiind perfect de co..
  Flacon de 2 kg (~66 de portii) Proteina din zer 100% de l...