QNT

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Aminoacizi lichizi QNT Amino 40.000 500 ml
  Sticla de 500 ml QNT Liquid Formula Amino contine o gama larga de aminoacizi, incluzand BCAA-ul, aminoacizii esentiali ( L-lizina, L-metionina, L-treonina, L-fenilalanina, L-arginina) si aminoacizii non esentiali. Raportul dintre aceste doua tipuri de aminoacizi este foarte important pentru buna ..
  Sticla de 500 ml QNT Liquid Formula Amino contine o gama ...
 • Creatina monohidrata QNT 200 Tablete
  Flacon cu 200 de tablete Creatina este administrata pentru imbunatatirea performantelor sportive. Aceasta joaca un rol esential in abilitatea muschilor de a genera energie. Suplimentarea cu creatina dezvolta forta, masa musculara si rezistenta la efort.  QNT Creatine Monohydrate contine 6..
  Flacon cu 200 de tablete Creatina este administrata pentr...
 • Glucozamina sulfat QNT Joint + 60 Capsule
  Flacon cu 60 de capsule (30 de portii)  Glucozamina si sulfatul de condroitina sunt componente ale structurii cartilajelor. Sulfatul de condroitina atrage fluidele in cartilaje, iar glucozamina joaca un rol important in buna functionare a articulatiilor, mentinand sanatatea tesutului conjunc..
  Flacon cu 60 de capsule (30 de portii)  Glucozamina ...
 • L-Carnitina 500 mg QNT 60 Capsule
  Flacon cu 60 de capsule L-carnitina este un aminoacid important care transporta grasimile in muschi, unde sunt utilizate ca sursa de energie. Are proprietati antioxidante si o implicatie activa in metabolismul lipidelor. L-carnitina elimina din mitocondrii acizii grasi, care impiedica buna functi..
  Flacon cu 60 de capsule L-carnitina este un aminoacid imp...
 • Pre-Workout QNT NO + Elite 60 ml
  Sticluta de 60 ml NO + Elite este un supliment cu continut de oxid nitric care influenteaza cresterea in masa musculara si forta.  Fiecare portie de 60 ml ofera 4000 mg de arginina, 2400 mg de beta-alanina si 1637 mg de taurina.  Mod de administrare Se administreaza o sticluta ..
  Sticluta de 60 ml NO + Elite este un supliment cu continu...
 • Napolitana proteica QNT Wafer 12 x 35 g
  Cutie cu 12 batoane de 35 g fiecare Baton de 35 g Batonul Protein Wafer contine 32% concentrat proteic din zer, avand structura fina a unei napolitane. Consumul de Protein Wafer faciliteaza procesul de refacere musculara si poate fi administrat in dietele de slabire. Desi are un invelis de cio..
  Cutie cu 12 batoane de 35 g fiecare Baton de 35 g Bato...
 • Tribulus QNT 500 mg 60 Capsule
  Flacon cu 60 capsule QNT Tribulus Terrestris Extract stimuleaza libidoul, ofera energie si dezvolta masa musculara si forta. De asemenea, refacerea de dupa antrenament va fi una mai rapida. In timpul antrenamentelor, vei fi mai concentrat si mai motivat sa continui.  Mod de administrare ..
  Flacon cu 60 capsule QNT Tribulus Terrestris Extract stim...
 • Baton proteic QNT 50% Full Protein 12 x 50 g
  Cutie cu 12 batoane de 50 g fiecare Baton proteic de 50 g Acest baton contine un amestec proteic de 50%. QNT 50% Full Protein Bar are 25 g de proteina, 0 g grasimi si 3 g de zahar. Mod de administrare Se administreaza intre 1-3 batoane pe zi, in functie de necesarul proteic. ..
  Cutie cu 12 batoane de 50 g fiecare Baton proteic de 50 g...