QNT

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Baton proteic QNT 50% Full Protein 12 x 50 g
  Cutie cu 12 batoane x 50 g Baton de 50 g  QNT 50% Full Protein Bar este un baton proteic cu un continut de 25 g de proteine care provin dintr-un amestestec echilibrat care include izolat proteic din lapte si concentrat proteic din zer. Datorita acestui amestec proteic, organismul tau va f..
  Cutie cu 12 batoane x 50 g Baton de 50 g  QNT 50%...
 • Napolitana proteica QNT Wafer 12 x 35 g
  Cutie cu 12 batoane de 35 g fiecare Baton de 35 g Batonul Protein Wafer contine 32% concentrat proteic din zer, avand structura fina a unei napolitane. Consumul de Protein Wafer faciliteaza procesul de refacere musculara si poate fi administrat in dietele de slabire. Desi are un invelis de cio..
  Cutie cu 12 batoane de 35 g fiecare Baton de 35 g Bato...
 • Creatina monohidrata QNT 200 Tablete
  Flacon cu 200 de tablete (±66 de portii) Creatina este administrata pentru imbunatatirea performantelor sportive. Aceasta joaca un rol esential in abilitatea muschilor de a genera energie. Suplimentarea cu creatina dezvolta forta, masa musculara si rezistenta la efort.  QNT Creatine Monohyd..
  Flacon cu 200 de tablete (±66 de portii) Creatina este ad...
 • Glucozamina sulfat QNT Joint + 60 Capsule
  Flacon cu 60 de capsule (30 de portii)  Glucozamina si sulfatul de condroitina sunt componente ale structurii cartilajelor. Sulfatul de condroitina atrage fluidele in cartilaje, iar glucozamina joaca un rol important in buna functionare a articulatiilor, mentinand sanatatea tesutului conjunc..
  Flacon cu 60 de capsule (30 de portii)  Glucozamina ...
 • L-Carnitina 500 mg QNT 60 Capsule
  Flacon cu 60 de capsule L-carnitina este un aminoacid important care transporta grasimile in muschi, unde sunt utilizate ca sursa de energie. Are proprietati antioxidante si o implicatie activa in metabolismul lipidelor. L-carnitina elimina din mitocondrii acizii grasi, care impiedica buna functi..
  Flacon cu 60 de capsule L-carnitina este un aminoacid imp...
 • Pre-Workout QNT NO + Elite 80 ml
  Sticluta de 80 ml (~5 portii) NO+ Elite de la QNT este un puternic oxid nitric cu o formula pe baza de l-arginina. Este un super pre-workout care influenteaza cresterea in masa musculara si forta. Fiecare portie de 15 ml ofera 750 mg de arginina, 750 mg de beta-alanina si 375 mg de taurina. ..
  Sticluta de 80 ml (~5 portii) NO+ Elite de la QNT este un...
 • Tribulus QNT 1000 mg 60 Caps
  Flacon cu 60 capsule (30 de portii) QNT Tribulus stimuleaza libidoul, ofera energie si dezvolta masa musculara si forta. De asemenea, refacerea de dupa antrenament va fi una mai rapida. In timpul antrenamentelor, vei fi mai concentrat si mai motivat sa continui.  Fiecare portie de Tribulu..
  Flacon cu 60 capsule (30 de portii) QNT Tribulus stimulea...