Salt of the Earth

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Salt of the Earth Deodorant clasic unisex (Travel) 50 g
  Cristal de 50 g (varianta de calatorie) Ideal pentru a fi purtat in poseta, borseta, geanta de sala si in calatorii. Deodorantul-cristal este inamicul transpiratiei de 20 de ani incoace. Protejeaza pe intreaga durata a zilei. Nu lasa urme albe. Este ideal pentru vegetarieni sau vegani. Contin..
  Cristal de 50 g (varianta de calatorie) Ideal pentru a fi...
 • Salt of the Earth Deodorant clasic unisex 90 g
  Cristal de 90 g Deodorantul-cristal este inamicul transpiratiei de 20 de ani incoace. Protejeaza pe intreaga durata a zilei. Nu lasa urme albe. Este ideal pentru vegetarieni sau vegani. Contine alaun de potasiu. Mod de utilizare: Folositi deodorantul din cristal imediat dupa baie sau dus. ..
  Cristal de 90 g Deodorantul-cristal este inamicul transpi...
 • Salt of the Earth Deodorant spray unisex 100 ml
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Cu o formula imbunatatita, deodorantul unisex protejeaza impotriva mirosului neplacut pe intreaga durata a zilei.  Creat din ingrediente 100% naturale si fara parfum, deodorantul-spray protejeaza pielea, inhiban..
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat internati...
 • Salt of the Earth Deodorant natural spray unisex 50 ml (Travel)
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Cu o formula imbunatatita, deodorantul unisex protejeaza impotriva mirosului neplacut pe intreaga durata a zilei.  Creat din ingrediente 100% naturale si fara parfum, deodorantul-spray protejeaza pielea, inhiband..
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...
 • Salt of the Earth Deodorant natural spray Pure Aura cu lavanda & vanilie pentru femei 50 ml (Travel)
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Spray Pure Aura a fost creat special pentru femei cu un parfum 100% natural. Deodorantul are un miros discret si floral cu aroma de lavanda si vani..
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...
 • Salt of the Earth Deodorant spray Pure Aura cu lavanda & vanilie pentru femei 100 ml
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Spray Pure Aura a fost creat special pentru femei cu un parfum 100% natural. Deodorantul are un miros discret si floral cu aroma de lavanda si van..
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat internati...
 • Salt of the Earth Deodorant natural spray Pure Aura cu pepene galben & castravete pentru femei 50 ml (Travel)
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Spray Pure Aura a fost creat special pentru femei cu un parfum 100% natural. Deodorantul are un miros discret si fresh cu aroma de pepene galben si..
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...
 • Salt of the Earth Deodorant spray Pure Aura cu pepene galben & castravete pentru femei 100 ml
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Spray Pure Aura a fost creat special pentru femei cu un parfum 100% natural. Deodorantul are un miros discret si fresh cu aroma de pepene galben s..
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat internati...
 • Salt of the Earth Deodorant natural spray Pure Armour Explorer pentru barbati 50 ml (Travel)
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Pure Armour Explorer a fost creat special pentru barbati cu un parfum 100% natural. Deodorantul este ca un scut impotriva mirosului neplacut de tra..
  Flacon de 50 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...
 • Salt of the Earth Deodorant spray Pure Armour Explorer pentru barbati 100 ml
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Pure Armour Explorer a fost creat special pentru barbati cu un parfum 100% natural. Deodorantul este ca un scut impotriva mirosului neplacut de tr..
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat internati...
 • Salt of the Earth Deodorant natural Rock Chick pentru fete 90 g
  Cristal de 90 g Deodorantul natural Rock Chick este similar cu deodorantul-cristal clasic, insa vine intr-un ambalaj dragut, special pentru fetele adolescente.  Deodorantul-cristal este inamicul transpiratiei de 20 de ani incoace. Protejeaza pe intreaga durata a zilei. Nu lasa urme albe s..
  Cristal de 90 g Deodorantul natural Rock Chick este simil...
 • Salt of the Earth Deodorant spray pentru picioare 100 ml
  Flacon de 100 ml Deodorant spray pentru picioare 100% natural. Imbogatit cu extract calmant de aloe vera si infuzat cu un parfum revigorant de mentol, deodorantul de picioare unisex ofera o protectie de lunga durata si eficienta impotriva mirosului neplacut al picioarelor, reimprospateaza si r..
  Flacon de 100 ml Deodorant spray pentru picioare 100% nat...
 • Salt of the Earth Deodorant spray Rock Chick cu capsune dulci pentru fete 100 ml
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Spray Rock Chic a fost creat special pentru fetele tinere sau adolescente cu un parfum 100% natural. Deodorantul are un miros discret cu aroma de ..
  Flacon de 100 ml Deodorantul este multi-premiat internati...
 • Salt of the Earth Deodorant natural roll-on Pure Armour Explorer pentru barbati 75 ml
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul Pure Armour Explorer a fost creat special pentru barbati cu un parfum 100% natural. Deodorantul este ca un scut impotriva mirosului neplacut de tra..
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...
 • Salt of the Earth Deodorant natural roll-on Pure Aura cu pepene galben & castravete pentru femei 75 ml
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul roll-on Pure Aura a fost creat special pentru femei cu un parfum 100% natural. Deodorantul are un miros discret si fresh cu aroma de pepene galben ..
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...
 • Salt of the Earth Deodorant natural roll-on unisex 75 ml
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Cu o formula imbunatatita, deodorantul unisex protejeaza impotriva mirosului neplacut pe intreaga durata a zilei.  Creat din ingrediente 100% naturale si fara parfum, deodorantul roll-on protejeaza pielea, inhiba..
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...
 • Salt of the Earth Deodorant spray unisex 200 ml
  Flacon de 200 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Cu o formula imbunatatita, deodorantul unisex protejeaza impotriva mirosului neplacut pe intreaga durata a zilei.  Creat din ingrediente 100% naturale si fara parfum, deodorantul-spray protejeaza pielea, inhiban..
  Flacon de 200 ml Deodorantul este multi-premiat internati...
 • Salt of the Earth Deodorant natural roll-on Pure Aura cu lavanda & vanilie pentru femei 75 ml
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat international pentru eficienta. Avand aceeasi formula ca si deodorantul natural clasic, Deodorantul roll-on Pure Aura a fost creat special pentru femei cu un parfum 100% natural. Deodorantul are un miros discret si floral cu aroma de lavanda si va..
  Flacon de 75 ml Deodorantul este multi-premiat internatio...